Yhteystiedot

Meistä

Tiebreak Oy on suomalainen perheyritys, joka perustettiin vuonna 1984. Yritykseltä löytyy S1 oikeudet ja olemme pääkaupunkiseudulla sähköalaan erikoistunut yritys.

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme konsultoivaa sähköpalvelua. Käytännössä tämä tarkoittaa, että sähkötöiden lisäksi käymme asiakkaan kanssa läpi mitä eri vaihtoehtoja on tarjolla. Tämän lisäksi selitämme myös mitä eri prosesseja tulemme tekemään ja miksi niitä tehdään.

Yhteystiedot

Tiebreak Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva sähköalaan erikoistunut yritys. Yritykseltä löytyy S1 oikeudet.

Ota meihin yhteyttä joko puhelimitse, soittamalla tai täyttämällä lomake.

info@tiebreak.fi
+358 (0) 468 99 19 07

Uskomme läpinäkyvyyteen. Sähkötyön lisäksi kuuluu palveluumme myös asiakkaan kunnollinen konsultoiminen. Teemme työmme aina asiantuntevasti ja tunnollisesti.

Meille asiakastyytyväisyys ja asioiden läpivieminen tunnollisesti on tärkeää. Meille arvot ja ihmislähteisyys on tärkeää. Olemme palveluntarjoaja, jonka arvot näkyvät työnlaadussamme ja kohtaamisissamme eri asiakkaiden kanssa.


Meistä lisää

Jos yrityksemme ja sähköaiheiset teemat kiinnostavat sinua, niin voit löytää aiheesta lisää eri sosiaalisten medioiden kanaviltamme sekä blogistamme.

Seuraa meitä

Ota yhteyttä

Olemme Sähkö- Teleurakoitsijaliiton jäsen.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä puhelimella, sähköpostilla tai täyttämällä lomake.

Tiebreak Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva sähköalaan erikoistunut yritys. Yritykseltä löytyy S1 oikeudet.

Tiebreak Oy

Tiebreak Oy on monikielinen asennus- ja valmistusyritys. Puhumme suomea, englantia, saksaa ja ruotsia enemmän tai vähemmän sujuvasti ja ymmärrämme viroa, hollantia ja ranskaa aksentilla.

info@tiebreak.fi
+358 (0) 468 99 19 07

Tietosuojakäytäntö