Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

Yrityksen tiedot

Virallinen nimi: Tiebreak Oy

Y-tunnus: 0565598-9

ALV-TUNNUS:  FI05655989

Yrityksen tyyppi: Rajoitettu

Yrityssektorit: Sähköasennus

Toimialaluokitus: 43210

Kotipaikka: Espoo

Yrityksen kieli: Suomi

Osoite: Nygrannaksentie 17, 02750 Espoo

Sähköpostiosoite: info@tiebreak.fi

Palveluntuottajan vastuu ja vastuurajoitukset

Sivuston sisältö on koottu huolellisesti ja parhaan tietomme mukaan. Emme kuitenkaan voi ottaa vastuuta sivun ajantasaisuudesta, täydellisyydestä tai tarkkuudesta.

Me palveluntarjoajana olemme vastuussa sivujemme omasta sisällöstä yleisten lakien mukaisesti. Meillä palveluntarjoajana ei kuitenkaan ole velvollisuutta seurata verkkosivustollamme annettua tai tallennettua ulkoista tietoa. Kun olemme tietoisia tietystä lain rikkomisesta, poistamme välittömästi kyseisen sisällön. Vastuu tästä asiasta voidaan ottaa vain siitä hetkestä lähtien, jolloin rikkomus tulee meille tietoon.

Ulkoisten linkkien vastuun rajoittaminen

Sivustomme sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille (“ulkoiset linkit”). Koska näiden verkkosivustojen sisältö ei ole hallinnassamme, emme voi ottaa vastuuta kolmansien osapuolten verkkosivustojen sisällöstä. Linkitettyjen verkkosivustojen ylläpitäjä on vastuussa annettujen tietojen sisällöstä ja oikeellisuudesta. Kun lisäsimme verkkosivuillemme linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille, emme tunnistaneet mitään lain rikkomista. Heti kun lain rikkominen tulee tietoomme, poistamme välittömästi kyseisen linkin.

Tekijänoikeudet

Tämän verkkosivuston sisältöön ja teoksiin sovelletaan Suomen tekijänoikeuslakeja. Kaikenlainen kopiointi, käsittely, jakelu tai muu käyttö, joka ei kuulu tekijänoikeuslainsäädännön soveltamisalaan, edellyttää kyseisen kirjoittajan tai tekijöiden etukäteen antamaa kirjallista suostumusta.

Tietosuoja

Vierailu verkkosivustolle voi johtaa siihen, että palvelimelle tallennetaan yleisiä tietoja verkkovierailusta (päivämäärä, aika, avattu sivu). Tämä ei edusta henkilötietojen (esim. nimi, osoite tai sähköpostiosoite) analysointia. Jos henkilötietoja kerätään, tämä tapahtuu mahdollisuuksien mukaan vain verkkosivuston käyttäjän etukäteissuostumuksella. Tietoja ei toimiteta eteenpäin kolmansille osapuolille ilman käyttäjän nimenomaista suostumusta.

Huomioithan, että tietojen siirto Internetin kautta (esim. sähköpostitse) voi tarjota tietoturva-aukkoja. Siksi on mahdotonta suojata tietoja kokonaan kolmansien osapuolten pääsyltä. Emme voi ottaa vastuuta tällaisten tietoturva-aukkojen aiheuttamilta vahingoilta.

Kaikkien julkaistujen yhteystietojen käyttö kolmansien osapuolten mainostarkoituksiin on poissuljettua. Pidätämme itsellemme oikeuden ryhtyä oikeudellisiin toimiin, jos mainostietoja lähetetään kolmansien osapuolten kautta pyytämättä; esimerkiksi roskapostin avulla.

Mitä tietoja käsittelemme?

Käsittelemme seuraavia asiakkaiden tai muiden rekisteröityjen henkilöiden henkilötietoja (kuten henkilöt, jotka kuuluvat uutiskirjeemme tilaajiin tai ovat osallistuneet/osallistumassa tapahtumiimme):

  • Yleistä kuten nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoite, asuinmaa.
  • Yrityksen ja yrityksen yhteyshenkilöiden tiedot kuten yrityksen nimi ja ALV-tunnus sekä yhteyshenkilöiden nimet, sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoite, asuinmaa ja rooli/nimi.
  • Tapahtumaan osallistumiseen liittyvät tiedot kuten tapahtuman nimi, päivämäärä ja sijainti, yhteystiedot
  • Yhteydenpitoon ja viestintään liittyvät tiedot kuten verkkolomakkeiden lähettäminen, palaute ja yhteydenottopyynnöt.
  • Rekisteröityyn käyttäjään liittyvät tiedot palveluissa ja verkkosivuilla, joita käytetään profilointiin kuten vierailukohteet ja -palvelut, vierailujen/käytön kesto sivustoilla ja palveluissa toteutettuja toimia, vianmääritys, turvallisuuden ja suorituskyvyn valvonta.
  • Tekniset tiedot rekisteröidyn käyttäjän loppulaitteista kuten IP-osoite, MAC-osoite ja käyttöjärjestelmä.
  • Mahdolliset suoramarkkinointikiellot ja -suostumukset.
  • Muut rekisteröidyn käyttäjän itsensä toimittamat mahdolliset tiedot.
  • Tietoa sosiaalisen median käytöstä, verkkosivustomme sisältää sosiaalisen median ominaisuuksia, kuten LinkedIn-, YouTube-, Twitter-, Instagram- ja Facebook- jaa- ja seuraa -painikkeet. Keräämme tietoja näiden ominaisuuksien käytöstä.

Mistä saamme tiedot?

Saamme asiakkaita koskevat henkilötiedot ensisijaisesti seuraavista lähteistä: rekisteröidyltä käyttäjältä itseltään yhteydenottolomakkeillamme, sähköpostillamme ja uutiskirjeellämme. Käytämme myös Google Analyticsia ja evästeitä. 

Saamme potentiaalisia asiakkaita koskevia henkilötietoja ensisijaisesti seuraavista lähteistä: heiltä itseltään, hakukoneilta, sanomalehdiltä ja muilta julkisesti saatavilla olevilta uutislähteiltä, sosiaalisen median verkostoilta, yhteystietojen tarjoajilta ja yrityksen verkkosivuilta.

Henkilötietoja voidaan kerätä ja päivittää myös julkisesti saatavilla olevista lähteistä ja viranomaisilta tai muilta kolmansilta osapuolilta saatujen tietojen perusteella sovellettavien lakien ja asetusten rajoissa.

Tämän rekisterin tietojen kerääminen ja päivittäminen suoritetaan manuaalisesti ja/tai automatisoidusti.

Lähde: Mustervorlage.net, jonka on toimittanut Rose & Partner LLP.