Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Sähkötyöt ja sähkösuunnittelua

Sähkötyöt ja sähkösuunnittelua

Sähkötyöt ja sähkösuunnittelut samasta paikasta

Hanki sähkötyöt ja sähkösuunnitelmat samasta paikasta. Teemme rakennusten sähkösuunnittelua ja eri kokoisia sähköurakoita. Meiltä löytyy täydet S1 oikeudet, jotka käyvät myös korkeajännitesähkötöihin.

Sähkösuunnittelu lähtee aina asiakkaan tarpeiden kartoituksesta. Ensin määritellään asiakkaan tuleva huipputeho. Nykyisin huipputehoarviossa on syytä ottaa huomioon myös tulevaisuuden sähköautot. Sähkösauna ei ole enää kotitalouksien suurin sähkön käyttäjä. Kun huipputeho on arvioitu, mitoitetaan pääsulakkeet. Sulakekoon arvioinnin jälkeen valitaan riittävä tonttijohto. Sen jälkeen suunnitellaan talon sähköpisteet ja tehdään tarvittaessa valaistussuunnitelma. Sähkösuunnitelma sisältää yleensä myös yleiskaapeloinnin, siis antennit, tietoliikennejohdot, erilaiset hälytinjärjestelmät, taloautomaation, jne.

Sähkösuunnitelma sisältää sähkötekniset laskelmat. Kun suunnittelu on tehty perusteellisesti, niin asennuksen aikaisilta ongelmilta vältytään. Suunnittelematon asennus, myös sähköremontti, voi käydä kalliiksi, jos asennuksen jälkeen käyttöönottomittauksissa havaitaan, ettei asennus täytä normeja.

Hyvin suunniteltu on lähes puoliksi tehty.

Meistä

Tiebreak Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva sähköalaan erikoistunut yritys. Yritykseltä löytyy S1 oikeudet.

info@tiebreak.fi
+358 (0) 468 99 19 07

Tietosuojakäytäntö

Olemme Sähkö- ja Teleurakoitsijaliiton jäsen.