Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Palvelumme

Palvelumme

Konsultoivaa sähköpalvelua pääkaupunkiseudulla.

Meille on tärkeää tehdä työmme läpinäkyvästi konsultoimalla asiakkaitamme. Kuuntelemme jokaisen projektin kohdalla mitä asiakas tahtoo ja selvitämme mitä vaihtoehtoja löytyy. Kerromme miksi ja miten teemme työmme. Meille asiakastyytävisyys on tärkeää. Yrityksemme arvot näkyvät työnjäljessämme ja asiakastyytväisyydessä.

Sähköauton latauspisteet

Sähköautojen latauslaitteiden hintahaitari on laaja alkaen vahvistetuista pistorasioista päätyen kymmenien tuhansien pikalatausasemiin. Autamme sinua selvittämään mikä latausratkaisu sopii sinun käytöllesi ja asennamme sinulle sopivimman latausaseman.

Maalämpöpumpun asennus

Asennamme maalämpöpumppuja ammattitaidolla. Maalämpöpumpun asentaminen on yksilöllistä, mutta tavallisesti asennuksessa kestää noin muutama päivä. Teemme asennuksia sekä uudis- että saneerauskohteissa.

Sähkötyöt ja sähkösuunnittelut

Meiltä löytyy täydet S1 oikeudet kaikkiin sähkötöihin, mukaan lukien korkeajännitetyöt. Teemme rakennusten sähkösuunnittelua ja eri kokoisia sähköurakoita.

Ota yhteyttä

Olemme Sähkö- ja Teleurakoitsijaliiton jäsen.

Älä epäröi ottaa yhteyttä! Soita, lähetä sähköpostia tai täytä lomake.

Tiebreak Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva sähköalaan erikoistunut yritys. Yritykseltä löytyy S1 oikeudet.

tiebreak@elisanet.fi+358 (0) 468 99 19 07

Tiebreak Oy on monikielinen asennus- ja valmistusyritys. Puhumme suomea, englantia, saksaa ja ruotsia enemmän tai vähemmän sujuvasti ja ymmärrämme viroa, hollantia ja ranskaa aksentilla.

Tietosuojakäytäntö